Окончателните раздели са болезнени. Допреди миг сте имали  значителен човек

...
Окончателните раздели са болезнени. Допреди миг сте имали  значителен човек
Коментари Харесай

Знаците на Зодиака, които никога не се връщат

 znak2

Окончателните раздели са мъчителни. Допреди момент сте имали  забележителен човек в живота си и в този момент би трябвало да го изтриете изцяло и  оптимално да се дистанцирате. И това постоянно е мъчно. Но не за всеки! И това до известна степен зависи от вашия зодиакален знак!

Телец

Вероятно ще ви би трябвало много време, с цел да забравите раздялата, която в множеството случаи за вашият знак е доста мъчителна. Да, и два пъти да се спънете в  един камък  това не е вашият избор. Във всеки случай не желаете да изпитате такава болежка в близко бъдеще. След като доверието бъде унищожено, няма да желаете да го възстановите.

Лъв

Вашият някогашен ще ви моли за амнистия и втори късмет, изключително в случай че е бил основател на раздялата. Лъвската ви горделивост обаче  няма да ви  разреши да го върнете в кралския си свят. Смятате, че най-хубавият метод да забравите предишните взаимоотношения е да намерите някой нов и постоянно имате избор в това отношение.

Стрелец

Не, вие не желаете да възстановявате нищо. За вас е по-интересно да вървите напред и да се срещате с нови хора. Имате ваш личен честен кодекс и най-вероятно вашият някогашен или някогашна го е нарушил. Не се притеснявате изключително за самотата, защото бързо намирате забавни познати. Вие бихте желали да най-хубавото за някогашните, само че няма да и да се замислите, че всичко можеше да е друго.

Водолей

Връщането при някогашния ви наподобява необикновено непродуктивно занятие. Защо да повтаряте това, което не се е получило в предишното? Време е да продължите, или по-точно – единствено напред. Бихте желали да сте другари, може би, само че за вас това към този момент не е приоритет.

Вълшебната фраза – Ключ за всеки зодиакален знак

 

  Важно е да се научите да намирате точните думи, с цел да постигнете взаимно схващане и да запазите любовта си. Защото за всеки знак от зодиака има прецизен комплимент. Овен…

Цялата публикация

Три съвета за всеки знак от зодиака от източните мъдреци!

 

Източните мъдреци считат, че за всички зодиакални знаци Вселената приготвя по три значими урока, които би трябвало да научат. Струва си да помним, че би трябвало да живеем по законите на Вселената,…

Цялата публикация

Какъв зодиакален знак сте били в предходния си живот

 

Ако обичате хороскопи и астрология, тази публикация ще бъде забавна за вас! А  в случай че в действителност вярвате в силата на астрологията, през днешния ден ще ви покажем  неповторима информация за това какъв знак…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР